Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de Open Bedrijvendag Goor?

De Open Bedrijvendag Goor begint op zondag 24 september om 11.00u. De bedrijven zullen tot 17.00u hun deuren openen!

Welke bedrijven doen mee?

Je kunt de deelnemende bedrijven zien op onze plattegrond en deelnemerslijst. Ook kun je ze herkennen aan de Deelnemersposter op het pand.

Zijn er parkeermogelijkheden?

Er zijn meerdere parkeermogelijkheden. Je kunt op drie parkeerplaatsen parkeren (zie ook onze plattegrond):

Zomerweg
Er is een parkeerplaats aan de Zomerweg. Deze kun je via de rotonde waar Raanhuis Bouw gevestigd is benaderen. Je kunt hier opstappen bij de halte 'Overbeek'

Op Stoom
Je kunt parkeren bij Op Stoom aan de D.J. Bunschotenstraat. Je kunt hier opstappen op de haltes 'Op Stoom' en 'Evenementenlocatie'.

de Whee
Aan de Wheedwarsweg kun je ook parkeren. Hier kun je vervolgens opstappen bij de halte 'Leferink'.

Tafelboertje (oude Oad locatie)
Aan de Breukersweg bij Tafelboertje op de locatie van de oude Oad is er ook mogelijkheid om te parkeren. Je kunt dan opstappen bij Halte 'Tafelboertje'

Wat is er bij de Evenementenlocatie Op Stoom?

Bij Evenementenlocatie Kippenvel, gelegen Op Stoom, zullen de bedrijven die niet op het industrieterrein gevestigd zijn zich presenteren. Dit kunnen ZZP'ers, MKB'ers maar ook verenigingen zijn. Omlijst met horeca en live muziek is deze locatie zeker een bezoek waard!

Wat zijn de kosten?

De Open Bedrijvendag Goor is gratis toegankelijk voor iedereen. Wel kunnen er kosten verbonden zitten aan eventuele attracties en horeca.

Waar kan ik de plattegrond zien?

We hebben de plattegrond online beschikbaar en hij zal ook in de Open Bedrijvendag Webapp komen. Ook kun je hem hier als PDF downloaden. Tot slot zal de plattegrond ook uitgedeeld worden tijdens de Open Bedrijvendag zelf!

24 september 2023
Bedrijventerreinen Goor

Een initiatief van Goor Collectief

Volg ons op

© 2023 Goor Collectief • Privacy Statement

Gerealiseerd door